Om oss

2 Soler er en familiebedrift med lokaler på sør-vest landet. Vi ønsker å levere strøm der det er vanskelig å få det. Du kan få stabil og sikker strøm både til hytte, fritidsbolig, motorbåt, seilbåt, bobil og campingvogn. Også lys langs vei og sti, og på brygga og i uthuset. 

Med et enkelt anlegg har du alltid lys og kan lade mobil og nettbrett når du vil. Med et stort anlegg har du også strøm til kjøleskap, PC, TV, satelittmottaker, kaffetrakter og mye mer. Noen steder kan en vindgenerator være et alternativ eller supplement. Hos 2 Soler finner du løsningen som dekker akkurat ditt behov.

Prinsippet er enkelt. Overskytende støm på dagtid lagres i vanlige 12 Volts batterier og brukes resten av døgnet når solcellene ikke leverer strøm. Det er mulig å transformere batteristrømmen til 230 volt vekselstrøm med en inverter, slik at du kan bruke nesten alle de samme husholdningsapparatene som du har hjemme. 

Alle deler i våre solcelleanlegg har fremragende kvalitet, og er i stand til å omgjøre en meget høy prosentvis del av solens energi til elektrisk strøm. Alt er lett å monterere. Veiledning og tegninger følger med pakken.  

Trenger du hjelp til å velge solcellepaneler eller til å planlegge et anlegg? Vi er din spesialist på solceller. Ta en titt på Blog og Veiledninger i menyen over. Der finner du tips og nyttig informasjon. Duk na også sende et spørsmål i "Kontakt oss" i menyen over eller skrive epost til kundeservice@2soler.no

Velkommen til grønn handel !

 

 

Vennlig hilsen

 

Are Meininger Saudland

Daglig leder

 

2 Soler AS

Grimestadveien 365, 4450 Farsund

E-post: kundeservice@2soler.no

Organisasjonsnummer: 912 590 178

Bank: 3000.30.59770